Ontdek onze on-demand webinars

Deze webinar op aanvraag gaat over het selecteren van de optimale bewegingstechnologie voor uw toepassing.

Regelmatig worden zelfs ervaren ontwerpers nog verrast door de nieuwste ontwikkelingen in aandrijftechnologie.

Hoewel lineaire bewegingen in machines meestal worden gerealiseerd met standaard pneumatische of elektrische aandrijvingen, zijn er andere technologieën beschikbaar die overwogen kunnen worden.  Terwijl bijvoorbeeld de nieuwste pneumatische technologie nu functionaliteiten biedt die traditioneel geassocieerd worden met servo-elektrische aandrijvingen, worden point-to-point elektrische aandrijvingen ook steeds kosteneffectiever en kunnen zo eenvoudige bewegingen vervangen die traditioneel door pneumatische cilinders worden uitgevoerd.

Nu het industriële landschap complexer wordt met nieuwe servo- en digitale pneumatische technologieën, kan het maken van de juiste keuze een uitdaging zijn. Een blik op optimale prestaties, kosten en energie-efficiëntie kan de keuze echter gemakkelijker maken.

In deze webinar worden de beschikbare technologieën uitgelegd en wordt aan de hand van een voorbeeld van een machineontwerp het meest efficiënte gebruik van deze technologieën uitgelegd. Op deze manier kunt u tot een optimaal ontwerp komen en zo dure re-engineering voorkomen.

De volgende technologieën komen in deze webinar aan bod:

  • Traditionele pneumatiek - Point-to-point
  • Servo pneumatiek - pneumatische positionering
  • Digitale pneumatiek - gecontroleerde pneumatische beweging
  • End-to-end elektrisch - elektrische positionering
  • Servo-elektrisch - geïnterpoleerde beweging

Deze webinaropname is ideaal voor OEM-ontwerpingenieurs die moderne, energiezuinige en kostengeoptimaliseerde machines willen ontwikkelen met de nieuwste technologieën.

Meld u aan voor toegang tot onze Optimal Motion Technology webinar!
U ontvangt een e-mail met directe toegang tot de on-demand video.
Please choose your webinar

Maak kennis met onze presentator:

Heeft u een project dat u graag met onze automatiseringsspecialisten wilt bespreken? Ons team kijkt ernaar uit om over uw toepassing en vereisten te praten.
Johan Adriaens
Product Manager