Countdown Hannover Messe

Days
Hours
Minutes
Seconds

Leer hoe innovatie in connectiviteit de integratie van servoaandrijvingen sneller en gemakkelijker maakt

Donderdag | 6 oktober 2022 | 11u00 - 11u45

Staat u voor de uitdaging om servoaandrijvingen te integreren in uw  installatie of in uw machineontwerp?  Dit hoeft niet riskant, ingewikkeld of tijdrovend te zijn, integendeel. Er is nu een nieuwe manier om hiermee sneller en gemakkelijker aan de slag te gaan.

In dit webinar tonen we hoe makkelijk en snel servoaandrijvingen van Festo in vrijwel alle besturingssystemen kunnen worden geïntegreerd.  We tonen hoe onze Electric Motion Sizing software snel de benodigde componenten van een dergelijk systeem bepaalt, en tevens de volledige configuratiefile van de servodrive samenstelt. Deze file wordt dan in de servodrive geladen. Het systeem is nu gebruiksklaar.

Ook het aansturen hiervan vanuit uw machinesturing was nooit eenvoudiger. Dankzij onze innovatieve Multiprotocol drives, waarbij één servodrive meerdere veldbussen ondersteunt, integreren ze moeiteloos in uw PLC netwerkomgeving.

Tijdens het 45 minuten durende webinar tonen we u

  • Hoe vertrekkende van uw toepssing een compleet servosysteem kan bepaald worden. Eenvoudig, betrouwbaar, kosteloos
  • Hoe connectiviteit in alle opzichten gerealiseerd wordt: connectiviteit op mechanisch vlak, in uw besturingsarchitectuur en op software niveau maken het sneller en gemakkelijker om de nieuwste generatie servoaandrijvingen te ontwerpen, te integreren, in bedrijf te stellen en te gebruiken
  • Hoe Multiprotocol servoaandrijvingen u tijd besparen, en kosten en technische risico's verminderen

Deze sessie is ideaal voor iedereen die  het gebruik van servoaandrijvingen wil standardiseren en vereenvoudigen, ondanks de uitdaging om deze in verschillende ’PLC omgevingen te gebruiken, maar ook voor besturingstechnici & software engineers die fabrieksautomatiseringssystemen ontwerpen, specificeren of upgraden.

Schrijf u in voor de webinar

Leer hoe innovatie in connectiviteit de integratie van servoaandrijvingen sneller en gemakkelijker maakt
Donderdag | 6 oktober | 11u00 - 11u45

Onze presentatoren:

Roy Bours is hoofd product management voor Festo Noordwest-Europa. Als productmanager werkte hij samen met klanten aan servoaandrijvingen en handlingtoepassingen. Hij heeft eerdere ervaring in de automobielindustrie met het toepassen van digital twin simulatie voor de ontwikkeling van autonome rij- en veiligheidssystemen.
Roy Bours
Head of Product Management
Festo
Johan Adriaens heeft meer dan 30 jaar ervaring in industriële automatisering. Beginnend als hands-on projectingenieur bij het schrijven van software, inbedrijfstelling en projectbeheer tot aan zijn huidige rol als productmanager, heeft hij een uitgebreide kennis van servoaandrijvingstechnologie en toepassingsoplossingen voor elektrische automatisering.
Johan Adriaens
Product Marketing Manager
Festo